Pitakonan Paling Sering

Mangga maca FAQ kita sadurunge ngirim pesen menyang.

Kepiye carane nggawe pesenan?

Kaping pisanan, bukak toko kita ing Molooco

Pilih produk sing disenengi, banjur klik “Tambah Wadhah"Lan"Deloken".

Banjur isi informasi lan mbayar.

Iku kabeh! Gampang banget

Kepiye kapal sampeyan?

Kita ngirim pesenan pandhuan kanthi layanan mail.

Sawise rampung ngolah pesanan sampeyan, kita bakal dikirim menyang perusahaan pelayaran lan bakal ditangani kabeh. Sawise tekan negara sampeyan, bakal ditangani layanan pos negara sampeyan. Dadi, mangga hubungi kiriman lokal nalika tekan negara sampeyan.

Cara pembayaran endi sing ditampa ing Molooco?

Kita nampa kertu kredit Paypal, debit / kredit lan cryptocurrencies.

Suwene bakal dikirim?

Kita dikirim ing saindenging jagad lan Wektu pengiriman biasane kalebu 7-10 dina bisnis menyang AS, lan 12-15 dina bisnis menyang negara liya. Nanging, bisa uga butuh nganti 20 dina bisnis teka gumantung ing lokasi sampeyan lan suwene wektu kudu ngliwati adat

Apa sampeyan bali policy?

Kita bakal mbalekaken sampeyan ing kahanan kasebut:

* Yen barang bisa uga rusak
* Yen pesenan ora mlebu 45 bisnis dina
* Barang salah dikirim

Aku wis pesen multipile barang lan ora kabeh teka

Umumé ngirim macem-macem barang ing bungkusan sing kapisah supaya ora ana telat ing adat. Iki tegese padha bisa teka ing wektu sing kapisah.

Kirimi kita email