Kit Vakum Perawatan Pet 5 ing 1

$399.90

Kit Vakum Perawatan Pet 5 ing 1
Kit Vakum Perawatan Pet 5 ing 1

$399.90

Sikat lan sesambungan karo pet sampeyan, lan kewan sampeyan bakal ngerti manawa awak lan sikile digunakake; Mbuwang luwih akeh wektu karo asu sampeyan lan nulungi dheweke katon lan rumangsa paling apik, mula nyenengake lan kepenak!

Kit Vakum Perawatan Pet 5 ing 1

Alat perawatan omah tradisional nyebabake akeh keruwetan lan rambut ing omah. Nanging, Kit Vakum Perawatan Pet 5-in-1 kanthi fungsi vakum nglumpukake 99% rambut kewan menyang cangkir vakum nalika motong lan nyikat, sing bisa njaga omah sampeyan resik lan ora ana rambut kusut lan gumpalan wulu sing nyebar ing kabeh. omah.

Kit Vakum Perawatan Pet 5 ing 1

  • Alat trimming bakal gampang mbusak wulu keluwihan sing bisa ngganggu ing suhu dhuwur. Lan mesthi, vakum luwih resik nglumpukake minangka dadi, karo apa-apa kanggo ngresiki sawise.
  • Rambut sing diklumpukake langsung menyang tong sampah, ora ana omah sing rame, Ora Ruwet, Ora Ruwet! Ora ana maneh rambut kusut lan tumpukan wulu ing omah.

JAMINAN KAMI

Kita yakin manawa nyedhiyakake sawetara produk paling apik ing pasar. Mula, kita menehi jaminan 30 dina.

Kita bakal ngupayakake manawa sampeyan wis wareg kanthi tuku.

Blanja online kayane medeni. Kita pengin sampeyan ngerti manawa ana risiko nul tuku barang. Kita ora bakal nggawe angel yen sampeyan ora tresna.

We offer email lan dhukungan tiket 24 jam dina, 7 dina minggu. Yen sampeyan butuh pitulung, hubungi kami. Hubungi layanan pelanggan yen sampeyan duwe masalah babagan tuku.


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
SKU: 169641 Kategori: ,