Agen Anti-Kebocoran Waterproof WellFix

(5 reviews customer)

$14.90 - $32.90

Clear
Agen Anti-Kebocoran Waterproof WellFix

Segel segel lan pasang permukaan bocor ing flash!

Agen Anti-Kebocoran Waterproof WellFix minangka pasta karet sing segel kanthi efektif, lan ndandani permukaan sing rusak. Iki minangka sealant adhedhasar banyu sing bisa dicet lan bisa digunakake anti banyu kanthi macem-macem permukaan

Iku bukti bocor lan bisa ditrapake ing permukaan sing teles kanthi kekuatan ikatan sing dhuwur. Transparan lan duweni zat sing ora kuning.

Kanthi semprotan segel sing kuwat, sampeyan bisa ndandani bagean omah sampeyan. Iki counteract bocor thanks kanggo sawijining kekuatan iketan dhuwur.

Yen banyu bocor saka endi wae ing omah, sampeyan kudu ngetrapake produk iki amarga wis bukti bocor lan bisa ditrapake. Kita nemokake iku kanggo nemokake solusi kanggo bocor sampeyan ing omahmu. Ing agen karet duwe fitur

agen anti-kebocoran anti banyu kebocoran, agen anti-kebocoran anti banyu anti banyu

Ngirit dhuwit lan wektu kanthi cepet ing DIY

The Bukti bocor lan bisa ditrapake ing permukaan sing teles kanthi kekuatan ikatan sing dhuwur.ana anti bocor semprotan segel ing toko kita. Waterproof Mighty Sealant Paste Tile Traps Perbaikan Kamar Mandi Lem

Kabeh wong bisa nggunakake

Tahan suhu lan tahan fros Kuwat banget. Gunakake kanggo gendheng, talang, kothak tandur, kolam, gudang, omah seluler, logam, kayu, beton lan liya-liyane. Kita terus nyimpen produk supaya uripmu luwih apik

Ngilangi ing masalah bocor sapisan lan kabeh. Produk ajaib bisa digunakake ing lumahing udan kanthi dhuwur. Thanks kanggo lapisan proteksi sing fleksibel , ing lumahing ditrapake ora bocor banyu maneh.

agen anti-kebocoran anti banyu kebocoran, agen anti-kebocoran anti banyu anti banyu

Sealant sing bisa dicet bisa digunakake ing sudhut akeh macem-macem permukaan. Lapisan sing angel nanging fleksibel ora pecah ing swasana angin lan udan. Segel lan ndandani rusak panggonan: solves ing masalah bocor sanalika. Perlindhungan kanggo aplikasi : Resiki area sing rusak dhisik banjur oles

Ora ana kekacoan lan ora rame. bisa ngatasi retakan, smudge, bolongan, lan liya-liyane. Lem Perbaikan kita tingkat dhewe lan garing putih kanggo cocog karo beton lan tembok.

Yen digunakake kanggo proyek kertas, ora akeh getih sing metu, lan sampeyan bakal seneng formulasi kisut sing kurang. Ngisi retakan, bolongan, scuffs, scrapes, lan liya-liyane

Bebas bae kanggo hubungi Molooco sawayah-wayah. Kita tresna sampeyan lan matur suwun amarga wis dadi bagean saka Molooco

agen anti-kebocoran anti banyu kebocoran, agen anti-kebocoran anti banyu anti banyu

JAMINAN KAMI

Kita pancen percaya manawa nggawe sawetara produk paling inovatif ing saindenging jagad, lan kita priksa manawa bisa nggawe jaminan kasebut kanthi garansi 45 dina gratis saka besi.

Yen sampeyan ora duwe pengalaman positif kanthi alasan apa wae, kita bakal nindakake APA wae kanggo priksa manawa sampeyan wis wareg 100% karo tuku.

Tuku barang kanthi online bisa dadi tugas sing angel banget, mula kita pengin ngerti manawa ana risiko ZERO absolut nalika tuku lan nyoba. Yen sampeyan ora seneng, ora bakal ana perasaan sing angel.

We have 24 / 7 / 365 Ticket and Email Support. Hubungi kita yen sampeyan butuh bantuan.

Elingi: Pengiriman biasane mbutuhake 2-3 minggu - waca Pengiriman Kanggo rincian liyane!


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
SKU: 59018 Kategori: ,