Gel Diposaken Kulit Lanjut

(3 reviews customer)

$11.90

Gel Diposaken Kulit Lanjut

$11.90

Cepet ndandani kobong, bolongan, rips, lan gouges ing permukaan kulit kanthi efek sing tahan suwe lan tanpa cacat.

  • The Ndandani Tempel ana kene kanggo mbantu ndandani goresan, nangis, retak, bolongan utawa robekan banjur jupuk kursi tangan kulit sing larang kaya sing anyar!
  • Repair kursi mobil, kursi kantor, mebel, tas, jaket lan sepatu kaya pro.
  • Kita Ndandani Tempel bisa adaptasi karo permukaan kulit lan warna apa wae. Gel nawakake luwih akeh warna cerah lan finish sing resik. Sawise garing, sampeyan ora bisa mbedakake!
  • Salah sawijining kit ndandani kulit & kit ndandani vinil sing paling apik ing pasar sing bakal mbantu sampeyan nutul, ndandani, ndandani barang-barang kulit & vinil. Tutup tutup & gawe kulit sampeyan kaya kondhisi anyar maneh!
  • Noda lan tandha ora bisa digunakake kanthi lem kayu lan dempul kayu iki kanggo ngisi bolongan lan tambalan tambalan ing kabinet, lawang, lan prabotan njero ruangan kanthi gratis!

fitur:

  • Kanggo finish paling apik sing cocog karo kursi mobil warna, sepatu, kursi, kursi kantor, sabuk, tas, dompet. Tambel Area sing gedhe, ora ana tambalan, cat, lem, pewarna, tape, dempul sing dibutuhake
  • Nganyarke kobongan, bolongan, robek, lan gouges kanthi cepet lan tanpa cacat tanpa ninggalake tandha

Gel Perbaikan Kulit Lanjut, ndandani kulit, kursi mobil

  • Ngluwihi Umur Barang Favorit
  • Lindhungi perabotan utawa kursi mobil favorit sampeyan.
  • Gampang kanggo Gunakake
    Cukup gunakake gel perbaikan tanpa nggunakake alat utawa katrampilan ekstra

Gel Perbaikan Kulit Lanjut, ndandani kulit, kursi mobil

  • Tuku produk kanggo ndandani kulit lan vinil . kit ndandani vinil iku kualitas dhuwur! dhuwit bali njamin !
  • Lilin iki didhukung kanthi jaminan 100%. Yen sampeyan durung puas karo produk sampeyan, sampeyan bisa nampa dhuwit maneh

JAMINAN KAMI

Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.

Yen sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kami, coba wenehake lan apa wae sing bisa ditindakake kanggo nggawe 100% wareg karo tuku.

AN CAMPURAN GAMPANG

Kita seneng banget ndhukung Dhukungan Pertama - amal sing luar biasa sing nyumbang buku kanggo bocah-bocah sing kurang butuh sing paling butuh.

Catetan: Amarga Barang Promosi Panjaluk Luwih Bisa Nganti udakara 10-15 dina Kanggo Pengiriman.


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
SKU: 5562 Kategori: , ,