IcyBreeze Sutra Bandeau Bra

(7 reviews customer)

$11.90

Clear
IcyBreeze Sutra Bandeau Bra
IcyBreeze Sutra Bandeau Bra

😍 TOP INNER SEMPURNA KANGGO SUMMER INI! ️

Musim panas teka lan kita seneng menehi ndhuwur paling apik sing cocog karo kabeh klambi musim panas. Ngenalke ing IcyBreeze Sutra Bandeau Bra.

IcyBreeze Sutra Bandeau Bra punika ndhuwur tabung sing pas iku super entheng lan breathable. Digawe nganggo bahan sutra es sing nyedhiyakake kesejukan lan seger nalika rusak. Duwe pengalaman mulyo nganggo bra tanpa tali paling anyar saiki!

fitur

  • 5D Push Up Memory Memory:
    Supaya nyaman, lancar lan pas banget saben dina.

  • Keamanan & Stabilitas:
    Desain anti-slip lan pancing mburi, ora luwih kuwatir tiba!

  • Ukuran Ditambah Ramah:
    Kutang kualitas apik sing cocog karo awake ing ndhuwur, nahan dhadhane.

  • Dhukungan gedhe:
    Pad sing bisa dicopot menehi efek ngangkat fungsi kanthi cepet lan njaga kotang ing panggonan sing bener kapan wae!

  • Fleksibel lan Stretchable:
    Kain elastis lan 4 pancing sing luwes, priksa manawa sampeyan entuk ndhuwur sing pas banget.


specifications

  • bahan: Nylon, Spandex
  • warna: Ireng, Beige, Putih

  • Ukuran L: Cocog kanggo cangkir AA-C
  • Ukuran XL: Cocog kanggo Piala DF

Paket kalebu

  • 1 x IcyBreeze Silk Bandeau Bra utawa
  • 3 x IcyBreeze Silk Bandeau Bra (Saben Werna)

JAMINAN KAMI

Kita pancen percaya manawa nggawe sawetara produk paling inovatif ing saindenging jagad, lan kita priksa manawa bisa nggawe jaminan kasebut kanthi garansi 45 dina gratis saka besi.

Yen sampeyan ora duwe pengalaman positif kanthi alasan apa wae, kita bakal nindakake APA wae kanggo priksa manawa sampeyan wis wareg 100% karo tuku.

Tuku barang kanthi online bisa dadi tugas sing angel banget, mula kita pengin ngerti manawa ana risiko ZERO absolut nalika tuku lan nyoba. Yen sampeyan ora seneng, ora bakal ana perasaan sing angel.

We have 24 / 7 / 365 Ticket and Email Support. Hubungi kita yen sampeyan butuh bantuan.

Elingi: Pengiriman biasane mbutuhake 2-3 minggu - waca Shipping  Kanggo rincian liyane!


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
SKU: 2446 Kategori: ,