Pembersih Kuping Kanthi Kamera

$26.90

Clear
Pembersih kuping nganggo kamera
Pembersih Kuping Kanthi Kamera

Kuping kita sensitif lan sensitif. Cotton swab mbebayani, ora efektif lan ketinggalan jaman. Padha ngalangi kuping kita, nyebabake gangguan pangrungu lan nambah kemungkinan infeksi kuping. Wektu kanggo pindhah menyang solusi sing luwih aman lan efektif.

Pembersih kuping nganggo kamera

Full visibility, safe and effective for all ear sizes. Smartbud is the solution for all your ear cleaning needs. The Smartbuds HD Camera wirelessly transmits the full image of your ear to your phone, while safely and effectively removing earwax with its silicone scoop. See inside clearly without guessing.

Pembersih kuping nganggo kamera

  • Support Android and IOS Devices: Press and hold the button to turn it on and connect the earwax camera to the device’s WIFI to start using it. Ear Cleaner With Camera!

Pembersih kuping nganggo kamera

JAMINAN KAMI

Kita yakin manawa nyedhiyakake sawetara produk paling apik ing pasar. Mula, kita menehi jaminan 30 dina.

Kita bakal ngupayakake manawa sampeyan wis wareg kanthi tuku.

Blanja online kayane medeni. Kita pengin sampeyan ngerti manawa ana risiko nul tuku barang. Kita ora bakal nggawe angel yen sampeyan ora tresna.

We offer email lan dhukungan tiket 24 jam dina, 7 dina minggu. Yen sampeyan butuh pitulung, hubungi kami. Hubungi layanan pelanggan yen sampeyan duwe masalah babagan tuku.


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
SKU: 169600 Kategori: ,