PlumpyUp EMS Microcurrent Massager

(1 review customer)

$27.46

Cepet! Mung 987 barang sing isih ana ing stok

Ngirim stimulasi teknologi microcurrent EMS menyang permukaan kulit lan jaringan ing ngisor iki ngencengi kulit lan ligamen lan mbangun kolagen.

Kabeh iki mbantu ngangkat dodo, menehi angkat sing apik lan migunani, nalika nggawe katon luwih kebak lan krasa luwih kenceng lan nyenengake. Iku luwih efektif tinimbang pijet payudara tradisional.

  • ✅ Nggunakake Stimulasi Teknologi Arus Mikro
  • ✅ Ningkatake Produksi Kolagen
  • ✅ Ngencangake Kulit Sakubenge Payudara
  • ✅ Baterei (AAA)
  • ✅ 5 Mode Pijat, Cocok kanggo Sapa wae

JAMINAN KAMI

Kita yakin manawa nyedhiyakake sawetara produk paling apik ing pasar. Mula, kita menehi jaminan 30 dina.

Kita bakal ngupayakake manawa sampeyan wis wareg kanthi tuku.

Blanja online kayane medeni. Kita pengin sampeyan ngerti manawa ana risiko nul tuku barang. Kita ora bakal nggawe angel yen sampeyan ora tresna.

We offer email lan dhukungan tiket 24 jam dina, 7 dina minggu. Yen sampeyan butuh pitulung, hubungi kami. Hubungi layanan pelanggan yen sampeyan duwe masalah babagan tuku.


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
SKU: 223865 Kategori: ,
PlumpyUp EMS Microcurrent Massager
PlumpyUp EMS Microcurrent Massager
$27.46 Pilih opsi