Semprot Jahe Wutah

(5 reviews customer)

$11.95

Semprot Jahe Wutah

$11.95

Langsung entuk rambute luwih kenthel lan jenggot luwih lengkap karo Semprot Jahe Wutah! Nyegah rambut rontog, rambut tipis, lan tambalan botak kanggo kabecikan.

Jahe ngemot agen sing ngrangsang aliran getih, nambah sirkulasi, sing nyebabake lan nyengkuyung folikel rambut supaya tuwuh luwih cepet.

Entuk rambut sing luwih alus, cerah, lan luwih sehat kanthi nggunakake formula herbal sing kuat cepet, aman, lan alami. Ora ana prosedur ngganti rambut utawa implan sing larang maneh.

fitur:

✔ Akselerator Wutah Rambut Herbal: Komponen utamane jahe kabukten ngemot agen rambut sing kuat sing bisa nambah kekandelan lan kekuwatan saben folikel. 

✔ Pelembab, Ndandani, & Nglindhungi: Semprotan kasebut minangka pelembab kulit kepala sing jero uga pelembut rambut, supaya helai mengkilap lan sehat ing njero njero njaba. Kulit sirah supaya ora gatel lan garing.

✔ Bahan Alami: Digawe nganggo macem-macem ekstrak tanduran sing njamin nutrisi kulit kepala sing tepat sing dibutuhake kanggo tuwuh rambut sing sehat.

✔ Asil Cepet & Jangka Panjang:  Deleng asil sing signifikan kanthi panggunaan rutin. Gandha wulu tuwuh mung sewulan lan folikel bisa nambah apik lan diwenehi nutrisi.

✔ Ditrapake ing bagean awak apa wae: Aman kanggo disemprotake ing kulit sirah, rai, dodo, lan liya-liyane supaya rambut luwih cepet bisa cepet. Solusi tanpa kimia & ora ngemot zat utawa efek sing mbebayani.

Dianggo:

  • Semprotake sing cocog lan malah jumlah ing permukaan kulit lan oyot rambut.
  • Pijet kanthi alon-alon sajrone 2-3 menit supaya bisa nyedhot kabeh.
  • Ndhaptar sapisan saben esuk lan sore.

JAMINAN KAMI

Kita pancen percaya manawa nggawe sawetara produk paling inovatif ing saindenging jagad, lan kita priksa manawa bisa nggawe jaminan kasebut kanthi garansi 45 dina gratis saka besi.

Yen sampeyan ora duwe pengalaman positif kanthi alasan apa wae, kita bakal nindakake APA wae kanggo priksa manawa sampeyan wis wareg 100% karo tuku.

Tuku barang kanthi online bisa dadi tugas sing angel banget, mula kita pengin ngerti manawa ana risiko ZERO absolut nalika tuku lan nyoba. Yen sampeyan ora seneng, ora bakal ana perasaan sing angel.

We have 24 / 7 / 365 Ticket and Email Support. Hubungi kita yen sampeyan butuh bantuan.

Elingi: Pengiriman biasane mbutuhake 2-3 minggu - waca Shipping kanggo rincian liyane!


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
SKU: 19289 Kategori: , ,