Senter Laser Taktis Isi Ulang LED 90000 Lumen Dhuwur

(1 review customer)

$35.06

Cepet! Mung 997 barang sing isih ana ing stok

997 ing Simpenan

Senter Laser Taktis LED Isi Ulang 90000 Lumen Tinggi Fitur:

Senter Laser Taktis Isi Ulang LED 90000 Lumen Dhuwur

  • Lampu senter super padhang: lumen paling dhuwur nganti 90000 lumen
  • senter sing kuat nggunakake XHP 50 LED sing diimpor paling anyar.
  • Senter 26650: Gunakake kompartemen baterei sing bisa diisi ulang 18650 utawa 26650 kanggo nambah wektu kerja.
  • Indikator kapasitas baterei, Zoom led senter: teleskopik zoom.

Senter Laser Taktis Isi Ulang LED 90000 Lumen Dhuwur

  • Senter USB: USB Komputer, USB mobil, plug pengisian USB, micro usb kanggo senter ngisi daya.
  • Digawe saka paduan aluminium kelas aero Rugged HAIII kelas militer hard anodized.
  • Waterproof sesuai karo IPX-6, tahan banyu, bisa digunakake ing cuaca udan, nanging ora bisa dilebokake ing banyu.

Senter Laser Taktis Isi Ulang LED 90000 Lumen Dhuwur

JAMINAN KAMI

Kita yakin manawa nyedhiyakake sawetara produk paling apik ing pasar. Mula, kita menehi jaminan 30 dina.

Kita bakal ngupayakake manawa sampeyan wis wareg kanthi tuku.

Blanja online kayane medeni. Kita pengin sampeyan ngerti manawa ana risiko nul tuku barang. Kita ora bakal nggawe angel yen sampeyan ora tresna.

We offer email lan dhukungan tiket 24 jam dina, 7 dina minggu. Yen sampeyan butuh pitulung, hubungi kami. Hubungi layanan pelanggan yen sampeyan duwe masalah babagan tuku.


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
SKU: 217145 Kategori: ,
Senter Laser Taktis Isi Ulang LED 90000 Lumen Dhuwur
Senter Laser Taktis Isi Ulang LED 90000 Lumen Dhuwur

997 ing Simpenan