Tempel Ndandani Kapal Fiberglass InstaFix

(4 reviews customer)

$18.90

Tempel Ndandani Kapal Fiberglass InstaFix

$18.90

Nduwe Kapal sing Nggoleki Anyar!

Ndandani karusakan kapal kanthi Tempel Ndandani Kapal Fiberglass.Rasa bebas aplikasi prau fiberglass instafix

Ndandani fiberglass awake dhewe wis nemoni sampeyan bakal nindakake tugas tanpa gawe kesel

Saiki sampeyan bisa pamit kanggo mbuwang dhuwit akeh banget ndandani cilik. anyar kit ndandani prau aku wis nemokake sampeyan bakal nulungi sampeyan ing gaweyan. Yen sampeyan pengin ndandani kerusakan ing kapal, gunakake kit ndandani boat fiberglass tanpa mbuang-buang wektu lan ndeleng efek ing sawetara menit.

Bebas nggunakake a roller utawa sikat kanggo aplikasi InstaFix Fiberglass Boat Tempelake prau sampeyan. Sampeyan uga bisa nggunakake ndandani bagean komposit ing kapal, motor, RV lan liya-liyane. Ing Tempel Ndandani Kapal Fiberglass iku pinter lan paling apik pilihan kanggo ndandani Gelcoat kosmetiklapisan lambung, bangunan prau, layup, lan eksterior kemul

Kanthi permanen ndandani nickssekrupretak, gouges, lan goresan in fiberglass awak lan geladhak karo kita Tempel Ndandani Kapal Fiberglass. Ora kendur utawa mlaku dhuwur-rumus viskositas gampang ditrapake lan nduweni jangkoan apik lan aja nganti gloss rampung

Luwih awet tinimbang gelcoat orthophthalic standar, iki minangka pilihan cerdas kanggo ndandani gelcoat kosmetik, lapisan awak, bangunan boat, layup lan lapisan eksterior kanggo bagean komposit ing kapal & liya-liyane

InstaFix Fiberglass Boat Paste Paste, instafix xt200, perbaikan boat instafix, fiberglass instafix, insta fix boat fiberglass perbaikan

Goresan utawa gouges nalika rampung prau sampeyan? Ndandani trik, bolongan sekrup, retak, gouges, lan goresan kanthi permanen ing lambung lan geladak fiberglass kanthi Tempel Perbaikan Botol Fiberglass.

Bebas nggunakake rol utawa sikat kanggo masang Tempel Perbaikan Botol Fiberglass ing prau sampeyan. InstaFix Fiberglass Boat Repair Paste gampang di pasir, disangga, lan dipoles nganti rampung kanthi apik. Loro-lorone ndandani lan murup jas gel sampeyan

Kanthi gampang disimpen ing kapal lan ora ngganggu sampeyan

Yen ana kerusakan ing papan dayung, produk mukjizat kita uga bakal ndandani.

Produk apik tenan iki sing ditawakake pengisi lem pengisi ndandani goresan lan mbantu sampeyan ora mbuwang dhuwit akeh banget. Pengisi adesif pengisi pengisi ndandani kapal sampeyan kanthi cepet lan ora bakal nemoni masalah.

RENCENGAN CRACKS & SCRAPES, gelcoat blister, hardware longgar, deck lan panel sing dirusak, rusak lan bolongan nganti 1 ″ diameter laminate padhet nganti ¼ ”kandel, lan bolongan cilik ing laminate luwih kenthel.

InstaFix Fiberglass Boat Paste Paste, instafix xt200, perbaikan boat instafix, fiberglass instafix, insta fix boat fiberglass perbaikan

Produk sing disaranake luwih efektif tinimbang sistem kulon 105 resin. kanthi retak lan bolongan jas gel didandani rega sing luwih terjangkau. Bisa dikuatake kanthi sikat kuisi pengisi campuran. Ing paket sistem kulon luwih efektif ing 105 resin lan 205 .

Nyampurake aplikasi sing tetep : Tambah sethithik tempel banjur aduk banjur gosok menyang wilayah sing rusak

Ana ora perlu aplikasi jarum suntik telung pasang ing produk kita. Ing paket sing bisa dibalekake maneh kalebu sarung tangan lan instruksi nggambarake. The perekat kain fiberglass hardening efektif banget ing resin epoksi.

Sampeyan ora butuh maneh sikat lem campuran pot amarga produk kita awujud tempel. Cara paling apik yaiku tetep jarum suntik aplikasi

Yen sampeyan pengin tuku pangisi perekat kain fiberglass, sampeyan bisa entuk diskon tanpa mbuwang wektu.

Yen sampeyan isih durung pesen resin pengeras, priksa manawa supaya langsung pesen.

The gundul gelcoat mbantu sampeyan ndeleng gaweyan sampeyan kanthi gampang

Produk sing ditawakake sampeyan kawelasan

Kit ngemot wolung paket resin sistem barat 105 lan 205

Nyampurake jarum suntik aplikasi telung pasang sarung tangan pelindung lan instruksi nggambarake macem-macem perbaikan fiberglass umum

InstaFix Fiberglass Boat Paste Paste, instafix xt200, perbaikan boat instafix, fiberglass instafix, insta fix boat fiberglass perbaikan

JAMINAN KAMI

Kita pancen percaya manawa nggawe sawetara produk paling inovatif ing saindenging jagad, lan kita priksa manawa bisa nggawe jaminan kasebut kanthi garansi 45 dina gratis saka besi.

Yen sampeyan ora duwe pengalaman positif kanthi alasan apa wae, kita bakal nindakake APA wae kanggo priksa manawa sampeyan wis wareg 100% karo tuku.

Tuku barang kanthi online bisa dadi tugas sing angel banget, mula kita pengin ngerti manawa ana risiko ZERO absolut nalika tuku lan nyoba. Yen sampeyan ora seneng, ora bakal ana perasaan sing angel.

We have 24 / 7 / 365 Ticket and Email Support. Hubungi kita yen sampeyan butuh bantuan.

Elingi: Pengiriman biasane mbutuhake 2-3 minggu - waca Pengiriman Kanggo rincian liyane!


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
SKU: 58658 Kategori: ,