Topeng Cooling KrimSkin

(2 reviews customer)

$12.95

Topeng Cooling KrimSkin

$12.95

Topeng Cooling KrimSkin

Entuk Wajah Sing Ora Ndandani Kaya Bayi

Topeng Cooling iku kuat penemuan sing bisa digunakake kanthi cepet lan efektif kanggo ngilangi rereget saka njero pori-pori kanthi lembut, ngresiki kulit lan nggawe kulit krime alus kanggo sampeyan.

Iki menehi efek sing cepet lan exfoliating cepet kanggo kulit enom sing cepet. Diformulasi karo agen anti-penuaan organik, lan bisa digunakake ing kabeh awak.

TAMPILAN UTAWA:

Minimalake Pori-pori: Eksfoliasi sing lembut mbantu nyuceni & nyuda pori-pori sing saya gedhe, nyuda ireng lan abang saka kukul.

Nourishes & Kelembapan : Kulit hidrat, lan nyedhiyakake cahya enom, supaya kulit sampeyan luwih sumringah lan luwih jelas sajrone 24 jam.

Rejuvenates lan Ndandani Kulit : ngedongkrak mikro - sirkulasi kulit kanggo metabolisme sampah & rereget.

Topeng Cooling KrimSkin

Anti - Aging: Antioksidan kuat sing target enzim kulit sing alami alami, minimalake garis alus lan kisut.

Topeng Cooling KrimSkin

Ditrapake kanggo Kabeh bagean Awak

Aman & Kanggo Kabeh Jenis Kulit:Diformulasi karo Niacinamide, Dermatologis sing Diuji; ora ana efek samping, aman kanggo kabeh jinis kulit.

Topeng Cooling KrimSkin

JAMINAN KAMI

Kita pancen percaya manawa nggawe sawetara produk paling inovatif ing saindenging jagad, lan kita priksa manawa bisa nggawe jaminan kasebut kanthi garansi 45 dina gratis saka besi.

Yen sampeyan ora duwe pengalaman positif kanthi alasan apa wae, kita bakal nindakake APA wae kanggo priksa manawa sampeyan wis wareg 100% karo tuku.

Tuku barang kanthi online bisa dadi tugas sing angel banget, mula kita pengin ngerti manawa ana risiko ZERO absolut nalika tuku lan nyoba. Yen sampeyan ora seneng, ora bakal ana perasaan sing angel.

We have 24 / 7 / 365 Ticket and Email Support. Hubungi kita yen sampeyan butuh bantuan.

Elingi: Pengiriman biasane mbutuhake 2-3 minggu - waca Shipping kanggo rincian liyane!


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
SKU: 21391 Kategori: ,