Masker Herbal Peel Off

(3 reviews customer)

$39.90

Masker Herbal Peel Off

$39.90

Cepet mbukak kulit sing padhang kanggo tampilan sing enom!

Maskiss ngemot bahan sing disenengi kulit / jamu kalebu ginseng, kolagen, natrium hyaluronat, madu lan liya-liyane. Kerjane kaya sing kuat magnet blackhead - Langsung nyedhot rereged ing jero, lenga gedhe lan komedo, supaya kulit sampeyan seger, resik kanthi sehat imbangan minyak lan banyu.

Cukup kanggo unclog pori-pori sampeyan ing menit 10, nalika nyegah bolongan pori, kukul, komedo, bekas, cacat lan tandha liyane. Uga katon nyuda pori-pori karo penguburan lembut kanggo padhang, bebas kukul lan rupane seger.

Diperkaya karo Panax Ginseng lan Kafein Saka Kacang Kopi, Maskiss gampang digunakke ngaktifake nganyari sel & pertumbuhan kolagen, ngeculake racun kanggo ngoptimalake siklus kulit.

fitur:

  • Kaya Manget Ireng!
    Langsung nyerep rereged ing jero, lenga lan komik ireng, kulit sampeyan tetep seger, resik kanthi keseimbangan minyak lan banyu. Ora ana maneh breakout kukul!

  • Kedutan Gamelan & Garis sing Apik
    Panax Ginseng suda tekstur kasar lan ngaktifake tuwuh kolagen alami kulit kanggo nambah lan njaga kelenturan kulit. Efektif mbusak kerut lan nyegah kulit kendur kanthi nggunakake terus-terusan.
  • Úa Natural
    Ngemot herbal, bahan mewah lan nyenengake kulit kalebu Panax Ginseng, kolagen etc.

  • Pelembab jero
    Hidrasi tahan lama kanggo njaga kulit sing kuwat lan alus.

  • Kulit Padhang
    Mbantu padhang, kulit alus lan luntur nada kulit sing ora rata nalika nyopot kulit mati nganggo a penguburan lembut.

  • Kanggo Kabeh Jinis Kulit & Bagian Awak
    Tes dermatologis. Aman kanggo kabeh jinis kulit kalebu kulit berminyak, garing, kombinasi lan sensitif tanpa nyebabake alergi / efek samping liyane.

DIREKSI:

  1. Cuci rai nganggo banyu anget lan tutup nganggo andhuk panas kanggo mbukak pori-pori tembus partikel emas sing luwih apik.
  2. Nyebarke Maskiss kanthi lembut ing praupane lan ngenteni nganti 10-20 menit supaya garing.
  3. Kupas topeng alon-alon saka dagu nganti bathuk.
  4. Bilas nganggo banyu adhem lan kanggo asil sing paling apik, sampeyan bisa ngetrapake produk perawatan kulit saben dina sawise iku.

 

JAMINAN KAMI

Kita pancen percaya manawa nggawe sawetara produk paling inovatif ing saindenging jagad, lan kita priksa manawa bisa nggawe jaminan kasebut kanthi garansi 45 dina gratis saka besi.

Yen sampeyan ora duwe pengalaman positif kanthi alasan apa wae, kita bakal nindakake APA wae kanggo priksa manawa sampeyan wis wareg 100% karo tuku.

Tuku barang kanthi online bisa dadi tugas sing angel banget, mula kita pengin ngerti manawa ana risiko ZERO absolut nalika tuku lan nyoba. Yen sampeyan ora seneng, ora bakal ana perasaan sing angel.

We have 24 / 7 / 365 Ticket and Email Support. Hubungi kita yen sampeyan butuh bantuan.

Elingi: Pengiriman biasane mbutuhake 2-3 minggu - waca Shipping kanggo rincian liyane!

 


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
SKU: 6086 Kategori: ,