BLUSOMS™ LEANIC+ TripleGenix Gelang Pria

(1 review customer)

$22.71 - $88.26

Cepet! Mung 999 barang sing isih ana ing stok

ngenalke BLUSOMS™ LEANIC+ TripleGenix Gelang Pria, piranti inovatif sing dirancang kanggo mbantu sampeyan entuk target bobot mundhut. Gelang sing paling canggih iki beroperasi kanthi ngeculake High-Intensity Focused Electromagnetic (HIFEM) unsur menyang awak, saéngga mbantu ngobong kalori sing berlebihan lan ningkatake pangembangan massa otot tanpa lemak.

Digawe nggunakake teknologi canggih, gelang pria iki wis direkayasa kanggo ngasilake asil sing optimal kanthi panggunaan sing konsisten. Sawijining construction kualitas njamin kekiatan lan kinerja long-tahan, nalika desain ramping lan modern ndadekake aksesoris sampurna kanggo rasukan sembarang.

The BLUSOMS™ LEANIC+ TripleGenix Gelang Pria fitur a trio kristal kuatsaben bisa ngeculake gelombang elektromagnetik High-Intensity Focused (HIFEM) kanggo ningkatake bobot awak lan nyuda bengkak..

JAMINAN KAMI 

Kita yakin manawa nyedhiyakake sawetara produk paling apik ing pasar. Mula, kita menehi jaminan 30 dina.

Kita bakal ngupayakake manawa sampeyan wis wareg kanthi tuku.

Blanja online kayane medeni. Kita pengin sampeyan ngerti manawa ana risiko nul tuku barang. Kita ora bakal nggawe angel yen sampeyan ora tresna.

We offer email lan dhukungan tiket 24 jam dina, 7 dina minggu. Yen sampeyan butuh pitulung, hubungi kami. Hubungi layanan pelanggan yen sampeyan duwe masalah babagan tuku.


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
SKU: 255466 Kategori: , ,
BLUSOMS™ LEANIC+ TripleGenix Gelang Pria
BLUSOMS™ LEANIC+ TripleGenix Gelang Pria
$22.71 - $88.26 Pilih opsi