Gel Remover Cithakan Rumah Tangga Mintiml

(1 review customer)

$35.90

Gel Remover Cithakan Rumah Tangga Mintiml

$35.90

Gel Remover Mould minangka solusi sing cocog kanggo noda cetakan sing angel. Gel sing kandel nemplek lan nembus reregetan ing jubin, grout, udan, lan bak tanpa kukus utawa kakehan.
Gel Penghilang Cetakan Rumah Tangga Mintiml, ngresiki mintiml, Gel Penghapus Cetakan, Gel Remover, Gel Remover Mintiml

Fitur

  • Fitur
    [Tumindak Cepet & Efektif] Ngalangi tuwuhing jamur saka ambalan, mateni bakteri, lan nyegah kuman. Sampeyan kanthi gampang ngilangi noda ireng lan coklat kasebut ing sendhi sing ditutup ing kamar mandhi utawa kamar mandhi lan siyap nampa tamu kanthi cepet![Aman Gunakake] Bahan utama yaiku sodium hypochlorite lan sodium hidroksida. Ora beracun, ora gawe piala, aman digunakake. Mung kudu njaga ventilasi kamar njero nalika nggunakake![Aplikasi Wide] Solusi penghilang noda cetakan sing paling efektif kanggo jedhing lan jubin omah, wastafel, perlengkapan, lan sealant, lsp.

Gel Penghilang Cetakan Rumah Tangga Mintiml, ngresiki mintiml, Gel Penghapus Cetakan, Gel Remover, Gel Remover Mintiml

[Gampang Digunakake] Gunakake gel ing wilayah sing cetakan, lan usap nganggo sikat untu utawa gombal lawas sawise wektu (wektu gumantung karo tingkat jamur, umume 3-5 jam). Yen ana residu jamur, coba baleni maneh operasi kasebut.

Gel Penghilang Cetakan Rumah Tangga Mintiml, ngresiki mintiml, Gel Penghapus Cetakan, Gel Remover, Gel Remover Mintiml

SPESIFIKASI

MATERI
  • Natrium hipoklorit
  • natrium hidroksida
SAIZ PRODUK
  • Gel Penghilang Cetakan Rumah Tangga: 18 CM × 6.5CM
KONTEN PAKEJAK
  • Gel Penghilang Cetakan Rumah Tangga × 1

JAMINAN KAMI

Kita pancen percaya manawa nggawe sawetara produk paling inovatif ing saindenging jagad, lan kita priksa manawa bisa nggawe jaminan kasebut kanthi garansi 45 dina gratis saka besi.

Yen sampeyan ora duwe pengalaman positif kanthi alasan apa wae, kita bakal nindakake APA wae kanggo priksa manawa sampeyan wis wareg 100% karo tuku.

Tuku barang kanthi online bisa dadi tugas sing angel banget, mula kita pengin ngerti manawa ana risiko ZERO absolut nalika tuku lan nyoba. Yen sampeyan ora seneng, ora bakal ana perasaan sing angel.

We have 24 / 7 / 365 Ticket and Email Support. Hubungi kita yen sampeyan butuh bantuan.

Elingi: Pengiriman biasane mbutuhake 2-3 minggu - waca Shipping kanggo rincian liyane!


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
SKU: 10715 Kategori: ,