Kit Pencabutan Gores Mobil PowerX

(4 reviews customer)

$28.90

Kit Pencabutan Gores Mobil PowerX

$28.90

Pulihake cet mobil sampeyan lan tampil maneh.

 

Entuk goresan ing mobil sampeyan meh ora bisa dihindari, sanajan sampeyan ngati-ati. Saiki ana cara kanggo nyingkirake goresan sing paling ngganggu kanthi paling apik Kit Pencabutan Gores Mobil PowerX.

 

The Kit Pencabutan Gores Mobil PowerX dirumusake kanggo mulihake cet mobil sampeyan kanthi aman lan polesan nalika godhong lapisan pelindung. Formulasi kasebut kabukten luwih aman tinimbang produk ndandani liyane sing ngemot bahan kimia lan bahan-bahan korosif ing pasar.

fitur:

  • Pemulihan Warna lan Kilau: Senyawa perbaikan bisa digunakake ing level kasebut kanggo ngresiki rereget, goresan, lan cacat liyane sing wangkal liwat reaksi kimia khusus.
  • Polesan lan nglindhungi: Nduwe wedhi dekomposisi khusus sing cepet mbusak goresan kanthi polesan jero ing level mikroskopis, nalika ninggalake lapisan protèktif.
  • Ora ngrusak: Ora ngrusak pekerjaan cat mobil sampeyan, beda karo produk ndandani liyane sing ngemot bahan kimia lan bahan korosif.
  • Multi-Tujuan: Ora mung nyopot goresan ringan nanging uga reregetan, rereget, lan uga teyeng sing wangkal.

JAMINAN KAMI

Kita pancen percaya manawa nggawe sawetara produk paling inovatif ing saindenging jagad, lan kita priksa manawa bisa nggawe jaminan kasebut kanthi garansi 45 dina gratis saka besi.

Yen sampeyan ora duwe pengalaman positif kanthi alasan apa wae, kita bakal nindakake APA wae kanggo priksa manawa sampeyan wis wareg 100% karo tuku.

Tuku barang kanthi online bisa dadi tugas sing angel banget, mula kita pengin ngerti manawa ana risiko ZERO absolut nalika tuku lan nyoba. Yen sampeyan ora seneng, ora bakal ana perasaan sing angel.

We have 24 / 7 / 365 Ticket and Email Support. Hubungi kita yen sampeyan butuh bantuan.

Elingi: Pengiriman biasane mbutuhake 2-3 minggu - waca Shipping kanggo rincian liyane!

BABAGAN AWAKE DHEWE

DASAR KANGGO

Kebijakan Privasi

SYARAT SERVICE

LENGKAP ORDER

KONTAK US

PINTEREST


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
SKU: 15039 Kategori: ,