Tutup Kontur 5D Kontur Bra

(4 reviews customer)

$14.90

Clear
Tutup Kontur 5D Kontur Bra

Tutup Kontur 5D Kontur Bra

Tetep Didhukung, Bebas kringet & Penak Sepanjang Dina!

Tutup Kontur 5D Kontur Bra

digawe saka lateks alami sing diekstrak saka wit karet, ing 5D umpluk cetakan angkat dodo karo ngédap kenyamanan bantalan, ambegan, lan alus sing nyegah chafing lan iritasi kulit nalika hawa panas sing asor.

Desain Cangkir seam 5D, swiwi sisih amba, tali pundhak bantal sing kuat, lan panel mburi bentuk U njamin dhukungan maksimal tumrap kendur nalika ngalusake buncit lan mbenerake lemak ketiak kanggo siluet sing apik.

Tutup Kontur 5D Kontur Bra

fitur:

  • Dhukungan maksimum & Angkat:  Angkat, accentuates, lan kontur dhadha. Nyaman lan super duwur.
  • Napas, Adhem, lan Kelembapan: Umpluk lateks entheng kanthi kain empuk sing ngilangi kelembapan kanthi cepet supaya sampeyan bebas kringet lan kepenak sadina.
  • Kenyamanan nirkabel: Konstruksi tanpa kabel bisa nyemprotake sisih lan mburi kanggo nggawe siluet sing luwih alus ing sandhangan.
  • Anti-Bakteri: Kanthi bantalan lateks alami lan kain berkualitas tinggi, bra iki nglindhungi payudara saka bakteri kanthi dhukungan lengkap.
  • Jangkoan Lengkap: Jangkoan dhadha lengkap lan gambar rangkul.

JAMINAN KAMI

Kita pancen percaya manawa nggawe sawetara produk paling inovatif ing saindenging jagad, lan kita priksa manawa bisa nggawe jaminan kasebut kanthi garansi 45 dina gratis saka besi.

Yen sampeyan ora duwe pengalaman positif kanthi alasan apa wae, kita bakal nindakake APA wae kanggo priksa manawa sampeyan wis wareg 100% karo tuku.

Tuku barang kanthi online bisa dadi tugas sing angel banget, mula kita pengin ngerti manawa ana risiko ZERO absolut nalika tuku lan nyoba. Yen sampeyan ora seneng, ora bakal ana perasaan sing angel.

We have 24 / 7 / 365 Ticket and Email Support. Hubungi kita yen sampeyan butuh bantuan.

Elingi: Pengiriman biasane mbutuhake 2-3 minggu - waca Shipping kanggo rincian liyane!


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
SKU: 22510 Kategori: ,