Paket Resin Coaster

(1 review customer)

$12.90 - $29.90

Clear
Paket Resin Coaster

Kurang keanggunan & keunikan ing ruang makan? Gawe kit coaster dhewe ING BREEZE nganggo kit DIY!

Kit iki nyedhiyakake alat DIY lengkap (cetakan coaster, resin & tinta warna) kanggo nggawe kualitas profesional. Resin premium digawe pesisir kaya kuarsa sawise garing lengkap, sing mesthi katon romantis & apik banget kanggo dekorasi meja makan sampeyan!

Non-tetep & fleksibel cetakan silikon mbantu de-cetakan kanthi gampang, njamin coaster sing bentuké sampurna tanpa tandha retak / cetakan. Uga bebas latihan bola-bali - cetakan kasebut tahan luh, ora deformable & bisa digunakake maneh kanggo pengalaman DIY sing ora bisa dietung!

Kanthi nggunakake Set DIY kita, kreatifitas ora bakal diwatesi - Ayo tambah macem-macem bahan menyang cetakan kayata glitters, payet, kembang / tanduran garing kanggo njelajah seni resin!

Kit coaster

Nyedhiyakake alat DIY kanthi lengkap (cetakan coaster, resin & tinta warna) kanggo gaweyan coaster kaya kualitas kuarsa

Nggoleki sing Elegan
Nambah energi positif kanthi gaya rampung elegan
 kanggo ruang makan, pawon & kamar umbah-umbah ing endi wae

Unsur Tambahan
Gaya buatan Taylor kanthi nambah bahan dekorasi liyane kaya cemlorot, payet, kembang / tanduran garing lsp. 

Gampang kanggo cetakan
Digawe saka cetakan silikon sing ora nemplek, fleksibel kanggo gampang dibentuk. Kanthi aman nyopot saka cetakan tanpa nyuwil utawa mbentuk retak

Campur Warna Sampeyan dhewe!
Hadiah gawenan tangan khusus sing bisa digawe kalung, gelang, anting-anting etc.

Aplikasi Wide
Bisa digunakake minangka a piring cemilan, coaster, platform nyampur kuku lan malah kanggo tampilan perhiasan!

DIREKSI:

Tuang tinta warna & lem resin menyang cetakan coaster

Ngenteni nganti garing, nggunakake pengering kanthi opsional

Copot cetakan sawise resin garing

Gunakake teken aduk lan aduk resin kanthi apik sajrone 2 menit. Yen sampeyan durung tuku cetakan silikon resin epoksi sing ditawakake, priksa manawa sampeyan pesen. Kit iki kalebu 6oz resin epoxy ArtResin, cetakan batu akik, telung warna cat, Sharpie emas adhedhasar minyak, glitter, sarung tangan lan aksesoris kanggo nggawe sawetara pesisir tanpa cacat! Yen sampeyan durung nate nggunakake Epoxy Resin, iki kit sing cocog kanggo udan!

JAMINAN KAMI

Kita pancen percaya manawa nggawe sawetara produk paling inovatif ing saindenging jagad, lan kita priksa manawa bisa nggawe jaminan kasebut kanthi garansi 30 dina gratis saka besi.

Yen sampeyan ora duwe pengalaman positif kanthi alasan apa wae, kita bakal nindakake APA wae kanggo priksa manawa sampeyan wis wareg 100% karo tuku.

Tuku barang kanthi online bisa dadi tugas sing angel banget, mula kita pengin ngerti manawa ana risiko ZERO absolut nalika tuku lan nyoba. Yen sampeyan ora seneng, ora bakal ana perasaan sing angel

We have 24 / 7 / 365 Ticket and Email Support. Hubungi kita yen sampeyan butuh bantuan.

Elingi: Pengiriman biasane mbutuhake 2-3 minggu - waca Pengiriman Kanggo rincian liyane!


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
SKU: 6263 Kategori: ,