Serum Kesempurnaan Instan ZeroPore

(1 review customer)

$11.95

Serum Kesempurnaan Instan ZeroPore

$11.95

Cepet nyuda tampilan garis sing apik, kisut, minimalake pori-pori & ngilangke sel kulit sing mati penguburan lembut, kanthi anyar Nol Pore Serum Kesempurnaan Instan! 

Serum Perfection Instan Zero Pore yaiku a antioksidan kuat sing target alam kedadean, enzim sing ngrusak kulit sing bisa njaga awet enom! 

Iki nglindhungi kulit lan narik kelembapan ing alangan sing alus kanggo hidrasi sing ditambah sing ngilangi kulit garing, racun-racun lan nyedhiyakake kondhisi optimal kanggo siklus kaendahan kulitsing ngasilake nada kulit sing padhang lan perawatan sing sampurna kanggo komedo lan kukul! 

Fitur

Nyilikake Pori-pori
Eksfoliasi sing lembut mbantu nyuceni & nyuda pori-pori sing saya gedhe, nyuda ireng lan abang saka kukul.


Nourishes & Kelembapan  
Kulit hydrates, lan nyedhiyakake cahya enom, nggawe kulit luwih padhang lan bening.


Anti Penuaan & Rejuvenasi
Antioksidan kuat sing target kanthi alami kedadeyan, enzim sing ngrusak kulit sing mbantu njaga tampilan nom-noman, lan ningkatake sirkulasi mikro kulit kanggo metabolisme sampah & rereget
.


Kanggo Kabeh Jinis Kulit 
Tes Dermatologis; ora ana efek samping, aman kanggo kabeh jinis kulit.

JAMINAN KAMI

Kita pancen percaya manawa nggawe sawetara produk paling inovatif ing saindenging jagad, lan kita priksa manawa bisa nggawe jaminan kasebut kanthi garansi 45 dina gratis saka besi.

Yen sampeyan ora duwe pengalaman positif kanthi alasan apa wae, kita bakal nindakake APA wae kanggo priksa manawa sampeyan wis wareg 100% karo tuku.

Tuku barang kanthi online bisa dadi tugas sing angel banget, mula kita pengin ngerti manawa ana risiko ZERO absolut nalika tuku lan nyoba. Yen sampeyan ora seneng, ora bakal ana perasaan sing angel.

We have 24 / 7 / 365 Ticket and Email Support. Hubungi kita yen sampeyan butuh bantuan.

Elingi: Pengiriman biasane mbutuhake 2-3 minggu - waca Shipping kanggo rincian liyane!


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
SKU: 11901 Kategori: ,